Assaig de cronometratges per als canvis de diapositives

El LibreOffice us ajuda a definir els cronometratges correctes per als canvis automàtics de diapositives.

Prepareu les diapositives, inicieu la presentació utilitzant una icona especial, expliqueu a l'audiència imaginària què voleu dir en la primera diapositiva, després passeu a la diapositiva següent i així successivament. El LibreOffice enregistra el temps de visualització per a cada diapositiva, de manera que la pròxima vegada que reproduïu la presentació amb canvis automàtics de diapositives, el cronometratge ja s'haurà enregistrat.

Per a enregistrar una presentació amb assaig de cronometratges

  1. Obriu una presentació i aneu a la vista Classificador de diapositives.

  2. Inicieu la presentació amb la icona Assaja els cronometratges Icona que hi ha a la barra Visualització de diapositives. Veureu la primera diapositiva i un temporitzador a la cantonada inferior.

  3. Quan arribi el moment de passar a la diapositiva següent, feu clic al temporitzador. Per mantenir els paràmetres per defecte d'aquesta diapositiva, feu clic a la diapositiva en lloc del temporitzador. Feu el mateix per a cada diapositiva de la presentació.

  4. El LibreOffice ha enregistrat els temps de visualització de cada diapositiva. Deseu la presentació.

  5. If you want the whole presentation to auto-repeat, open the menu Slide Show - Slide Show Settings. Click Loop and repeat after and OK.

Ens cal la vostra ajuda!