Impressió de presentacions

Paràmetres d'impressió per defecte

1. To set the default printing options for LibreOffice Impress, choose - LibreOffice Impress - Print.

Definició de les opcions d'impressió per a la presentació actual

1. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix.

2. Feu clic a LibreOffice Impress o a la pestanya Opcions i seleccioneu les opcions de la impressora.

These settings override the default printer options in - LibreOffice Impress - Print for the current print job only.

Tria d'una disposició d'impressió per a prospectes

1. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix.

2. A la pestanya General del diàleg Imprimeix, seleccioneu l'entrada «Prospectes» del quadre de llista Document.

3. Seleccioneu el nombre de diapositives que cal imprimir a cada pàgina de paper.

Definició d'opcions d'impressió per a prospectes

1. Feu clic a la pestanya Prospecte.

2. Trieu Insereix ▸ Número de pàgina per a obrir el quadre de diàleg Capçalera i peu.

3. Feu clic a la pestanya Notes i prospectes per a introduir el text de la capçalera i del peu de pàgina per als prospectes.

En aquest diàleg veureu quatre àrees amb caselles de selecció per a Capçalera, Data i hora, Peu i Número de pàgina. Aquestes quatre àrees corresponen a les quatre àrees de les cantonades de la visualització del prospecte mestre.

4. Introduïu text per a la capçalera, el peu i la data. Activeu la casella Número de pàgina si voleu numerar les pàgines del prospecte. Assegureu-vos que la casella de selecció Capçalera estigui activada si voleu que s'imprimeixi el text de la capçalera.

5. Feu clic a Aplica-ho a totes.

Els camps de la visualització mestra del prospecte en pantalla no s'actualitzen, però s'imprimirà el text que heu introduït.

Impressió de prospectes o de notes

1. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix.

2. Feu clic al quadre de llista Document i seleccioneu el tipus de contingut que vulgueu imprimir.

3. Seleccioneu Prospectes o Notes i, a continuació, seleccioneu el nombre de diapositives que s'han d'imprimir a cada pàgina.

Icona de consell

Si voleu una altra disposició de les diapositives a les pàgines impreses, utilitzeu el ratolí per moure les diapositives a la vista Prospecte.

Impressió d'un interval de diapositives

1. Trieu Visualitza ▸ Classificador de diapositives.

2. Manteniu premuda la tecla Maj i seleccioneu l'interval de diapositives que voleu imprimir.

3. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix.

4. A Àrea d'impressió i nombre de còpies, feu clic a Diapositives.

5. Introduïu els números de diapositiva que vulgueu imprimir, i feu clic a D'acord.