Importació de pàgines HTML a presentacions

Podeu importar qualsevol fitxer de text a una diapositiva, inclòs el text en documents HTML.

Per a inserir text d'un fitxer a una diapositiva:

1. A la diapositiva on voleu inserir el text, trieu .

2. Seleccioneu «Text» o «Document HTML» com a Tipus de fitxer.

3. Cerqueu el fitxer que conté el text que voleu afegir, i després feu clic a Insereix.

Si el fitxer de text conté més text del que es pot inserir en una sola diapositiva, el podeu dividir en diapositives diferents.

1. Feu doble clic en el text inserit per entrar al mode d'edició.

2. Select all of the text that lies below the visible slide area and press +X.

3. Choose , and then press +V.

4. Repetiu els passos de l'1 al 3 fins que tot el text aparegui a les diapositives.

Desament d'una presentació en format HTML