En metafitxer

Converteix l'objecte seleccionat en format WMF (Windows Metafile Format), que conté dades gràfiques de mapes de bits i vectorials.

Si voleu obtenir més informació sobre el format WMF, consulteu el glossari.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Forma ▸ Converteix ▸ En metafitxer (només al LibreOffice Draw)

Obriu el menú contextual d'un objecte seleccionat i trieu Converteix - En metafitxer

Icona de nota

També podeu copiar l'objecte seleccionat, triar Edita ▸ Enganxament especial i, tot seguit, seleccionar «Metafitxer» a la llista.