Disseny de la diapositiva

Mostra el diàleg Disseny de la diapositiva, on podeu seleccionar un esquema de disseny per a la diapositiva actual. Tots els objectes del disseny de la diapositiva s'insereixen darrere dels objectes de la diapositiva actual.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Diapositiva ▸ Canvia la diapositiva mestra

Disseny de la diapositiva

Mostra els dissenys de diapositiva que podeu aplicar a la diapositiva. Seleccioneu un disseny i feu clic a D'acord per a aplicar-lo a la diapositiva actual.

Intercanvia la pàgina de fons

Aplica el fons del disseny de la diapositiva seleccionada a totes les diapositives del document.

Suprimeix els fons no utilitzats

Suprimeix els fons de diapositiva i les disposicions de la presentació sense referència del document.

Carrega

Mostra el diàleg Carrega l'estil de la diapositiva, on podeu seleccionar altres dissenys de diapositiva.

Ens cal la vostra ajuda!