Autenticació del servidor

A la pàgina - LibreOffice Writer - Adreça electrònica de la combinació de correu, feu clic al botó Autenticació del servidor per especificar els paràmetres de seguretat del servidor.

El servidor de correu de sortida (SMTP) requereix autenticació

Habilita l'autenticació necessària per enviar missatges de correu electrònic per SMTP.

El servidor de correu de sortida (SMTP) requereix autenticació per separat

Activeu aquesta opció si el vostre servidor SMTP requereix un nom d'usuari i una contrasenya.

Nom d'usuari

Introduïu el nom d'usuari per al servidor SMTP.

Contrasenya

Introduïu la contrasenya per al nom d'usuari.

El servidor de correu de sortida utilitza la mateixa autenticació que el servidor de correu d'entrada.

Activeu aquesta opció si heu de llegir els vostres missatges de correu electrònic abans de poder-ne enviar. Aquest mètode també s'anomena "SMTP després de POP3".

Nom del servidor

Introduïu el nom del vostre servidor de correu POP 3 o IMAP.

Port

Introduïu el port per al servidor POP3 o IMAP.

POP 3

Especifica que el servidor de correu d'entrada utilitza POP 3.

IMAP

Especifica que el servidor de correu d'entrada utilitza IMAP.

Nom d'usuari

Introduïu el nom d'usuari per al servidor IMAP.

Contrasenya

Introduïu la contrasenya.