Actualització en línia

Permet especificar algunes opcions per a la notificació automàtica i la baixada d'actualitzacions en línia al LibreOffice.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Actualització en línia.

Comprova si hi ha actualitzacions automàticament

Activeu aquesta casella de selecció per comprovar periòdicament si hi ha actualitzacions en línia i, a continuació, seleccioneu la freqüència amb què el LibreOffice farà aquesta comprovació. El LibreOffice pot cercar actualitzacions automàticament de manera diària, setmanal o mensual si detecta una connexió a Internet en funcionament. Si us connecteu a Internet a través d'un servidor intermediari, definiu aquest servidor intermediari a - Internet - Servidor intermediari.

Quan hi ha una actualització disponible, apareix una icona a la barra de menú que mostra un text explicatiu. Feu clic a aquesta icona per continuar.

Si inhabiliteu la comprovació, la icona se suprimirà de la barra de menú.

Icona de nota

L'actualització en línia és un mòdul que es pot seleccionar o desseleccionar per instal·lar-lo. Trieu la instal·lació personalitzada al programa d'instal·lació del LibreOffice.

Cada dia

La comprovació es durà a terme una vegada al dia.

Cada setmana

La comprovació es durà a terme una vegada a la setmana. Aquest és el paràmetre per defecte.

Cada mes

La comprovació es durà a terme una vegada al mes.

Comprova-ho ara

La comprovació es durà a terme quan feu clic al botó.

Baixa les actualitzacions automàticament

Enable the automatic download of updates to the specified folder.

Ubicació de les baixades

Mostra la carpeta seleccionada per a emmagatzemar els fitxers baixats.

Canvia

Feu-hi clic per a seleccionar la carpeta on es baixaran els fitxers.