Adreça electrònica de la combinació de correu

Specifies the user information and server settings for when you send form letters as e-mail messages.

Per a accedir a aquesta ordre...

Obriu un document de text i trieu ▸ LibreOffice Writer ▸ Adreça electrònica de la combinació de correu.

Informació d'usuari

Introduïu la informació d'usuari que s'utilitzarà quan envieu missatges de correu electrònic.

El vostre nom

Introduïu el vostre nom.

Adreça electrònica

Introduïu la vostra adreça electrònica per rebre respostes.

Respon a una altra adreça electrònica

Utilitza l'adreça electrònica que heu introduït al quadre de text Adreça de resposta com a adreça electrònica a la qual es respondrà.

Adreça de resposta

Introduïu l'adreça electrònica que s'utilitzarà per a les respostes de correu electrònic.

Paràmetres del servidor de sortida (SMTP)

Especifiqueu els paràmetres del servidor per als correus electrònics de sortida.

Nom del servidor

Introduïu el nom del servidor SMTP.

Port

Introduïu el port SMTP.

Utilitza una connexió segura

Quan està disponible, utilitza una connexió segura per enviar missatges de correu electrònic.

Autenticació del servidor

Obre el diàleg Autenticació del servidor, on podeu especificar els paràmetres d'autenticació del servidor per a un funcionament segur del correu electrònic.

Comprova els paràmetres

Obre el diàleg Comprova els paràmetres del compte per comprovar els paràmetres actuals.