Fonts fiables

Especifica els paràmetres de seguretat de macros per als certificats fiables i les ubicacions de fitxer fiables.

Certificats fiables

Llista els certificats fiables.

Visualització

Obre el diàleg Visualitza el certificat per al certificat seleccionat.

Suprimeix

Suprimeix el certificat seleccionat de la llista de certificats fiables.

Ubicacions de fitxer fiables

Les macros només s'executen si s'han obert des d'una de les ubicacions següents:

Afegeix

Obre un diàleg de selecció de carpeta. Seleccioneu una carpeta des de la qual totes les macros tindran permís per executar-se.

Suprimeix

Suprimeix la carpeta seleccionada de la llista d'ubicacions de fitxer fiables.