Distribució d'un filtre XML com a paquet

Podeu distribuir un filtre XML a diversos usuaris mitjançant un format de paquet especial.

Desar un filtre XML com a paquet

Icona de nota

El diàleg Paràmetres del filtre XML només està disponible quan un document de text és obert.

1. Al Writer, trieu Eines - Paràmetres del filtre XML.

2. Seleccioneu el filtre que voleu distribuir i feu clic a Desa com a paquet.

Instal·lació d'un filtre XML des d'un paquet

Icona de nota

El diàleg Paràmetres del filtre XML només està disponible quan un document de text és obert.

1. Al Writer, trieu Eines - Paràmetres del filtre XML.

2. Feu clic a Obre el paquet i, tot seguit, seleccioneu el fitxer de paquet i el filtre que voleu instal·lar.

Supressió d'un filtre XML instal·lat

1. Al Writer, trieu Eines - Paràmetres del filtre XML.

2. Seleccioneu el filtre que voleu suprimir i feu clic a Suprimeix.