Impressió en blanc i negre

Impressió de text i de gràfics en blanc i negre

1. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix. S'obre la pestanya General.

2. Feu clic a Propietats. S'obre el diàleg de propietats de la impressora.

3. Seleccioneu l'opció d'imprimir en blanc i negre. Si voleu obtenir-ne més informació, vegeu la guia d'usuari de la impressora.

4. Confirmeu el diàleg Propietats i feu clic a Imprimeix.

El document actual s'imprimirà en blanc i negre.

Impressió en blanc i negre al LibreOffice Impress i al LibreOffice Draw

1. Choose - LibreOffice Impress or - LibreOffice Draw, as appropriate.

2. Tot seguit, trieu Imprimeix.

3. A Qualitat, seleccioneu Escala de grisos o Blanc i negre i feu clic a D'acord.

Quan una d'aquestes opcions està seleccionada, s'imprimeixen totes les presentacions o els dibuixos sense color. Si només voleu imprimir en negre la feina d'impressió actual, seleccioneu l'opció pertinent a Fitxer ▸ Imprimeix ▸ LibreOffice Draw/Impress.

L'opció Escala de grisos converteix tots els colors a un màxim de 256 gradacions de negre a blanc. S'imprimirà tot el text en negre. Si heu definit un fons a Format - Pàgina - Fons, no s'imprimirà.

Blanc i negre converteix tots els colors en els dos valors blanc i negre. S'imprimiran de color negre totes les vores situades al voltant dels objectes. Tot el text s'imprimirà en negre. Si heu definit un fons a Format - Pàgina - Fons, no s'imprimirà.

Impressió de text només en blanc i negre

Al LibreOffice Writer podeu imprimir en blanc i negre el text formatat en color. Podeu indicar aquesta opció per a tots els documents de text que s'hagin d'imprimir posteriorment o només per al procés d'impressió actual.

Impressió de tots els documents de text amb text en blanc i negre

1. Choose - LibreOffice Writer or - LibreOffice Writer/Web.

2. Tot seguit, trieu Imprimeix.

3. A Continguts, activeu l'opció Imprimeix en negre i feu clic a D'acord.

Tots els documents de text o HTML s'imprimiran amb text negre.

Impressió del document de text actual amb text en blanc i negre

1. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix. Tot seguit, feu clic a la pestanya LibreOffice Writer.

2. Trieu Imprimeix text en negre i feu clic a Imprimeix.

Impressió de diàlegs

dialog