Fontwork per a text gràfic

You can use Fontwork to create graphical text art objects.

Per a crear un objecte Fontwork

1. Si no veieu la barra d'eines Dibuix o Fontwork, trieu Visualitza ▸ Barres d'eines per a habilitar-les.

2. A la barra d'eines Dibuix o a la barra d'eines Fontwork, feu clic a la icona Galeria Fontwork.Icona

3. En el diàleg Galeria Fontwork, seleccioneu un estil de Fontwork i feu clic a D'acord.

L'objecte Fontwork s'insereix en el document. Els objectes Fontwork són formes personalitzades. Mitjançant la barra d'eines Paràmetres 3D, podeu canviar la vista en qualsevol moment de 2D a 3D i a la inversa.

4. Feu doble clic a l'objecte per entrar al mode d'edició de text.

5. Reemplaceu el text de Fontwork per defecte amb el text que vulgueu.

6. Premeu Esc per a sortir del mode d'edició de text.

Per editar un objecte Fontwork

1. Feu clic a l'objecte Fontwork. Si l'objecte Fontwork s'ha inserit al fons, manteniu premuda la tecla Ctrl i feu-hi clic.

Apareix la barra d'eines Fontwork. Si no veieu la barra d'eines Fontwork, trieu Visualitza ▸ Barres d'eines ▸ Fontwork.

2. Feu clic en una icona de la barra d'eines Fontwork.

Les icones següents estan disponibles:

Per editar més atributs de Fontwork

1. Feu clic a l'objecte Fontwork. Si l'objecte Fontwork s'ha inserit al fons, manteniu premuda la tecla Ctrl i feu-hi clic.

2. Seleccioneu les propietats a la barra d'eines Propietats de l'objecte de dibuix. Podeu canviar l'amplada i el color de la línia, el color i l'estil d'emplenament i moltes coses més.