Enviament de faxos i configuració del LibreOffice per enviar faxos

Per enviar un fax directament des del LibreOffice, necessiteu un mòdem fax i un controlador de fax que permeti que les aplicacions es comuniquin amb el mòdem fax.

Enviament d'un fax a través del diàleg Imprimeix

1. Obriu el diàleg Imprimeix triant Fitxer ▸ Imprimeix i seleccioneu el controlador de fax al quadre de llista Nom.

2. Si feu clic a D'acord, s'obrirà el diàleg del vostre controlador de fax, on podeu seleccionar el destinatari del fax.

Configuració d'una icona de fax al LibreOffice

Podeu configurar el LibreOffice perquè amb un sol clic en una icona s'enviï automàticament el document actual en forma de fax:

1. Choose - LibreOffice Writer - Print.

2. Seleccioneu el controlador de fax al quadre de llista Fax i feu clic a D'acord.

3. Feu clic a la icona de fletxa al final de la barra Estàndard. Al menú desplegable, trieu Personalitza.

Apareixerà la pestanya Barres d'eines del diàleg Personalitza.

4. Feu clic a Afegeix ordres.

5. Seleccioneu la categoria "Documents" i, a continuació, seleccioneu l'ordre "Envia el fax per defecte".

6. Feu clic a Afegeix i a Tanca.

7. A la pestanya Barres d'eines, feu clic al botó de fletxa avall per col·locar la icona nova allà on la vulgueu. Feu clic a D'acord.

La vostra barra Estàndard ara té una icona nova per enviar el document actual com a fax.

Addició de botons a les barres d'eines