Eina d'informe d'errors

L'eina d'informes d'error s'inicia automàticament quan es produeix una fallada del programa.

L'Eina d'informe d'errors recopila tota la informació necessària que pot ajudar els desenvolupadors del programa a millorar el codi, per tal que en versions posteriors, aquest error es pugui evitar. Ajudeu-nos a millorar el programari i envieu l'informe d'error generat.

Inici de l'eina d'informes d'error

La majoria de vegades que es produeixi una fallada del programa, l'eina d'informes d'error s'iniciarà automàticament.

Com completar l'informe

Al diàleg principal de l'Eina d'informe d'errors, podeu introduir informació addicional que pot ser d'ajuda per als desenvolupadors per localitzar l'error. Per exemple, si l'error només apareix després de fer canvis al vostre entorn de maquinari o de programari, o si heu fet clic a un botó, incloeu aquesta informació.

Enviament de l'informe d'error

L'Eina d'informe d'errors utilitza el protocol HTTP PUT / SOAP per enviar les dades de l'informe. Opcionalment, podeu introduir text descriptiu que ens ajudarà a identificar el context de l'error del programa. A continuació, feu clic al botó Envia.

Icona d'avís

No rebreu cap resposta al vostre informe d'error. Si necessiteu ajuda, visiteu el fòrum d'ajuda a Internet.

Podeu triar respondre les preguntes que els nostres desenvolupadors us poden fer sobre l'error del qual informeu. Activeu la casella si ens permeteu contactar amb vosaltres per correu electrònic si fes falta més informació. Per defecte, la casella no està activada, de manera que no rebreu cap correu electrònic.

Quines dades s'envien?

L'informe d'error consta de diferents fitxers. El fitxer principal conté informació sobre el tipus d'error, el nom del sistema operatiu i la versió, l'ús de memòria i la descripció que heu introduït. Podeu fer clic al botó Mostra l'informe al diàleg principal de l'Eina d'informe d'errors per veure què s'enviarà al fitxer principal.

A més, els continguts importants de la memòria i les traces de pila es generaran amb eines estàndard ("dbhhelp.dll" en sistemes Windows, "'pstack" a UNIX). Aquesta informació també s'enviarà.