Còpia d'àrees d'un full de càlcul a documents de text

1. Obriu el document de text i el full de càlcul.

2. Seleccioneu l'àrea del full que vulgueu copiar.

3. Apunteu a l'àrea seleccionada i premeu el botó del ratolí. Manteniu el botó del ratolí premut un moment i, a continuació, arrossegueu l'àrea al document de text.

4. Quan el cursor es trobi al lloc on voleu inserir l'àrea del full, deixeu anar el botó del ratolí. L'àrea del full s'insereix com un objecte OLE.

5. Podeu seleccionar i editar l'objecte OLE en qualsevol moment.

6. Per editar un objecte OLE, feu-hi doble clic.

De forma alternativa, seleccioneu l'objecte i trieu Edita ▸ Objecte ▸ Edita o bé trieu Edita al menú contextual. Editareu l'objecte en el seu marc dins del document de text, però veureu les icones i les ordres de menú necessàries per als fulls de càlcul.

7. Trieu Obre per obrir el document d'origen de l'objecte OLE.

Arrossegar i deixar anar dins d'un document del LibreOffice

Còpia de gràfics entre documents

Còpia de gràfics des de la Galeria

Addició de gràfics a la Galeria