Còpia de gràfics entre documents

Podeu copiar un gràfic d'un document a un altre amb l'opció d'arrossegar i deixar anar. Si voleu publicar el document, tingueu en compte les lleis de copyright. Necessiteu el permís dels autors.

1. Obriu el document en què voleu inserir l'objecte gràfic.

2. Obriu el document des del qual voleu copiar el gràfic.

3. Feu clic al gràfic mentre premeu la tecla per seleccionar-lo sense executar l'enllaç al qual fa referència.

4. Manteniu el botó del ratolí premut i espereu un moment mentre l'objecte es copia a una memòria interna.

5. Arrossegueu el gràfic a l'altre document.

6. Deixeu anar el botó del ratolí tan aviat com el cursor de text gris indiqui la posició on voleu inserir una còpia de la imatge.

7. Si el gràfic està connectat amb un enllaç, s'inserirà l'enllaç i no el gràfic.

Arrossegar i deixar anar dins d'un document del LibreOffice

Còpia d'àrees d'un full de càlcul a documents de text

Còpia de gràfics des de la Galeria

Addició de gràfics a la Galeria