Arrossegar i deixar anar dins d'un document del LibreOffice

Disposeu de diverses opcions per moure o copiar objectes amb l'opció d'arrossegar i deixar anar. Amb el ratolí es poden moure o copiar seccions de text, objectes de dibuix, gràfics, controls de formulari, enllaços, intervals de cel·les i molts altres elements.

Tingueu en compte que la busca del ratolí mostra un signe de més quan copieu i una fletxa quan creeu un enllaç.

Busca del ratolí

Descripció

Busca del ratolí quan mou dades

Moure

Busca del ratolí quan copia dades

Còpia

Busca del ratolí quan insereix un enllaç

Creació d'un enllaç

Si premeu o Maj+ mentre deixeu anar el botó del ratolí, podreu controlar si l'objecte es copia o es mou, o si es crea un enllaç.

Icona

Si arrossegueu objectes fora del Navegador, podeu indicar al submenú de la icona Mode d'arrossegament del Navegador si voleu copiar l'objecte o inserir-lo com a enllaç.

Icona de consell

Podeu cancel·lar una operació d'arrossegar i deixar al LibreOffice en qualsevol moment si premeu la tecla Esc abans de deixar anar el botó del ratolí.

Còpia de gràfics entre documents

Còpia d'àrees d'un full de càlcul a documents de text

Còpia de gràfics des de la Galeria

Addició de gràfics a la Galeria