Cerca amb un filtre de formulari

1. Obriu un document de formulari que contingui els camps de la base de dades.

As an example, open an empty text document and press + Shift + F4 keys. Open the bibliography database table biblio in the data source view. While pressing Shift+, drag a few column headers into the document so that the form fields are created.

2. A la barra d'eines Controls de formulari, feu clic a la icona Mode de disseny activat/desactivat Icona per a desactivar el mode de disseny.

3. A la barra d'eines Navegació de formularis, feu clic a la icona Filtres basats en un formulari Icona. El document actual es mostra amb els seus controls de formulari com una màscara d'edició buida. Apareix la barra d'eines Filtre de formulari.

4. Introduïu les condicions del filtre en un o diversos camps. Tingueu en compte que si introduïu condicions de filtre en diferents camps, totes les condicions introduïdes han de coincidir (booleà AND).

Podeu trobar més informació sobre comodins i operadors a Disseny de consulta.

Si feu clic a la icona Aplica filtres basats en un formulari a la barra d'eines Filtre de formulari, el filtre s'aplicarà. Veureu la barra d'eines Navegació de formularis i podreu navegar a través dels registres trobats.

Si feu clic al botó Tanca a la barra d'eines Filtre de formulari, el formulari es mostra sense filtre.

Feu clic a la icona Aplica el filtre Icona a la barra d'eines Navegació de formularis per a canviar a la vista filtrada.

El filtre que s'ha definit es pot eliminar fent clic a la icona Reinicia el filtre/l'ordenació Icona.

Utilització del Navegador de filtres

Cerca de taules i documents de formulari