Creació, ús i edició d'informes de bases de dades

Utilització d'un informe

El LibreOffice emmagatzema la informació sobre els informes creats al fitxer de base de dades.

1. Trieu Fitxer ▸ Obre i seleccioneu el fitxer de base de dades.

2. A la finestra del fitxer de base de dades, feu clic a la icona Informes.

3. Feu doble clic en un dels noms d'informe per obrir l'informe.

Icona de nota

Aquests enllaços s'afegeixen automàticament quan creeu un informe nou amb l'Auxiliar d'informes o a la finestra Constructor d'informes.

Edició d'un informe creat a la finestra Constructor d'informes

La finestra del Constructor d'informes s'obre amb la informació de l'informe carregada.

Utilitzeu les barres d'eines, les ordres de menú i la funció arrossegar i deixar anar per editar l'informe tal com s'indica a la guia del Constructor d'informes.

Executeu l'informe per veure el document d'informe resultant.

Edició d'un informe creat per l'Auxiliar d'informes

Podeu editar els estils de pàgina per a la primera pàgina i les pàgines següents de l'informe així com els estils de paràgraf, els formats numèrics, les etiquetes de camp impreses, etc.

Icona d'avís

Si no teniu un profund coneixement de les bases de dades a les quals accedeix l'informe, no editeu l'expressió SQL, el nom de la base de dades, els controls de formulari amagats o la informació relacionada de l'informe.

Visió general de les bases de dades