Còpia d'objectes de dibuix a altres documents

Al LibreOffice es poden copiar objectes de dibuix entre documents de text, de full de càlcul i presentacions.

1. Seleccioneu l'objecte o els objectes de dibuix.

2. Copieu l'objecte de dibuix al porta-retalls, per exemple, amb la combinació de tecles +C.

3. Aneu a l'altre document i col·loqueu el cursor on s'ha d'inserir l'objecte de dibuix.

4. Inseriu l'objecte de dibuix, per exemple, amb +V.

Inserció en un document de text

Un objecte de dibuix inserit s'ancora al paràgraf actual. Podeu canviar l'àncora seleccionant l'objecte i fent clic a la icona Canvia l'àncora a la barra d'eines Objecte OLE o a la barra d'eines Marc. Això obre un menú emergent on podeu seleccionar el tipus d'àncora.

Inserció en un full de càlcul

Un objecte de dibuix inserit s'ancora a la cel·la actual. Podeu canviar l'àncora entre la cel·la i la pàgina seleccionant l'objecte i fent clic a la icona Canvia l'àncora Icona.