Auxiliar de taules - Estableix la clau primària

Indica el camp de la taula que s'utilitzarà com a clau primària.

Crea una clau primària

Activeu aquesta casella per a crear una clau primària. Afegiu una clau primària a cada taula de la base de dades per a identificar cada registre de manera única. Per a alguns sistemes de bases de dades del LibreOffice és obligatori indicar una clau primària per a poder editar les taules.

Afegeix automàticament una clau primària

Seleccioneu aquesta opció per afegir automàticament una clau primària com a camp addicional.

Utilitza un camp existent com a clau primària

Seleccioneu aquesta opció per a utilitzar un camp existent amb valors únics com a clau primària.

Nom del camp

Seleccioneu el nom del camp.

Valor automàtic

Activeu aquesta casella si voleu inserir automàticament un valor i incrementar el valor del camp per a cada registre nou. Per poder utilitzar la característica Valor automàtic la base de dades ha d'admetre la utilització de l'increment automàtic.

Defineix la clau primària com una combinació de diferents camps

Seleccioneu aquesta opció si voleu crear una clau primària a partir de la combinació de diversos camps existents.

Camps disponibles

Seleccioneu un camp i feu clic a > per afegir-lo a la llista de camps de la clau primària.

>

Feu clic per a moure els camps seleccionats al quadre al qual apunta la fletxa.

<

Feu clic per a moure els camps seleccionats al quadre al qual apunta la fletxa.

Camps de la clau primària

Seleccioneu un camp i feu clic a < per treure'l de la llista de camps de la clau primària. La clau primària es crea a partir de la concatenació dels camps d'aquesta llista en ordre descendent.

Auxiliar de taules - Crea una taula