Auxiliar de bases de dades

L'Auxiliar de bases de dades crea un fitxer de base de dades que conté informació relativa a una base de dades.

Segons el tipus d'operació i el tipus de base de dades, l'auxiliar mostrarà un nombre de passos diferent.

Selecciona una base de dades

Crea una base de dades nova, obre un fitxer de base de dades o connecta a una base de dades existent.

Desa i continua

Indica si voleu registrar la base de dades, obrir la base de dades per editar-la o inserir una taula nova.

Estableix una connexió a fitxers de text

Estableix una connexió a un directori LDAP

Estableix una connexió a fitxers dBASE

Estableix una connexió a una base de dades JDBC

Estableix una connexió a una base de dades Oracle

Paràmetres MySQL

Paràmetres ODBC

Estableix una connexió de full de càlcul

Cancel·la

Si feu clic a Cancel·la es tancarà el diàleg sense desar els canvis fets.

Enrere

Mostra les seleccions del diàleg fetes en el punt anterior. Els paràmetres actuals es mantenen igual. Aquest botó només es pot activar a partir de la pàgina dos.

Següent

Feu clic al botó Següent; l'auxiliar utilitzarà els paràmetres del diàleg actual i passarà al pas següent. Si esteu a l'últim pas, el botó esdevé Crea.