Propietats avançades

Indica algunes opcions per a les bases de dades.

Per a accedir a aquesta ordre...

En una finestra de la base de dades, trieu Edita ▸ Base de dades ▸ Propietats i feu clic a la pestanya Propietats avançades.

Els controls següents estaran disponibles segons el tipus de base de dades:

Camí als fitxers dBASE

Introduïu el camí del directori que conté els fitxers dBASE.

Icona d'avís

Assegureu-vos que l'extensió de nom de fitxer *.dbf per als fitxers dBASE estigui en minúscules.

Navega

Obre un diàleg que us permet seleccionar un fitxer o un directori.

Prova la connexió

Prova la connexió a la base de dades amb els paràmetres actuals.

Camí als fitxers de text

Introduïu el camí a la carpeta dels fitxers de text.

Camí als documents de full de càlcul

Introduïu el camí al document de full de càlcul que vulgueu utilitzar com a base de dades.

Nom de la font de dades ODBC al vostre sistema

Introduïu el nom de la font de dades ODBC.

Nom d'usuari

Introduïu el nom d'usuari requerit per accedir a la base de dades.

Es requereix una contrasenya

Si activeu aquesta casella, l'usuari haurà d'introduir la contrasenya requerida per accedir a la base de dades.

Nom de la base de dades

Introduïu el nom de la base de dades.

Nom de la base de dades MySQL

Introduïu el nom de la base de dades MySQL que vulgueu utilitzar com a font de dades.

Nom de la base de dades Oracle

Introduïu el nom de la base de dades Oracle que vulgueu utilitzar com a font de dades.

Fitxer de base de dades Microsoft Access

Introduïu el nom de la base de dades Microsoft Access que vulgueu utilitzar com a font de dades.

Nom de l'amfitrió

Introduïu el nom d'amfitrió per a la font de dades LDAP.

URL de la font de dades

Introduïu la ubicació de la font de dades JDBC com a URL.

Classe de controlador JDBC

Introduïu el nom de la classe de controlador JDBC que connecta a la font de dades.

Classe de prova

Prova la connexió a la base de dades mitjançant la classe de controlador JDBC.

Trieu una base de dades

Seleccioneu una base de dades de la llista o feu clic a Crea per a crear una base de dades nova.