Assigna les columnes

Des de l'explorador de la font de dades podeu copiar una taula arrossegant-la i deixant-la anar al contenidor de taules. Si activeu la casella de selecció Afegeix dades de la primera pàgina del diàleg Copia la taula, s'obrirà el diàleg Assigna les columnes com a segona finestra. Podeu utilitzar aquest diàleg per mapar els continguts d'un camp de dades de la taula font a un altre camp de dades de la taula de destinació.

Taula font

Llista els camps de dades de la taula font. Per incloure un camp de dades de la taula font a la taula de destinació, activeu la casella de selecció que hi ha davant del nom del camp de dades. Per mapar els continguts d'un camp de dades de la taula font a un altre camp de dades de la taula de destinació, feu clic al camp de dades a la llista de la taula font, i a continuació a la tecla de fletxa amunt o avall. Per incloure tots els camps de dades font a la taula de destinació, feu clic a Tot.

Taula de destinació

Llista els possibles camps de dades a la taula de destinació. Només s'inclouran a la taula de destinació els camps de dades que se seleccionin a la taula font.

amunt

Moves the selected entry up one position in the list.

avall

Moves the selected entry down one position in the list.

tot

Selecciona tots els camps de dades de la llista.

cap

Desactiva totes les caselles de selecció de la llista.