Enllaç

Obre un diàleg que us permet crear i editar enllaços.

Icona

Diàleg Enllaç

Seleccioneu el tipus d'enllaç que s'ha d'inserir.

Internet

Utilitzeu la pàgina Internet del diàleg Enllaç per a editar enllaços amb adreces WWW o FTP.

Correu

A la pàgina Correu del diàleg Enllaç podeu editar els enllaços de correu electrònic.

Document

Hyperlinks to any document or targets in documents can be edited using the Document tab from the Hyperlink dialog.

Document nou

Utilitzeu la pestanya Document nou del diàleg Enllaç per a definir un enllaç a un document nou i crear el document nou simultàniament.

Aplica

Aplica les dades al document.

Tanca

Tanca el diàleg sense desar els canvis.

Ajuda

Obre l'Ajuda.

Reinicialitza

Restableix les entrades del diàleg al seu estat original.