Auxiliar del quadre combinat/quadre de llista: selecció de taula

Indica una taula de les taules disponibles de la base de dades que conté el camp de dades el contingut del qual s'ha de mostrar com a entrada de llista.

Per a accedir a aquesta ordre...

Open Form Controls toolbar, click Combo Box or List Box icon and drag mouse to generate field. Database connection must exist in the form: Wizard - Page 1.

Als quadres de llista, s'indica una taula que es pot enllaçar amb la taula actual del formulari. La taula d'enllaç ha de tenir com a mínim un camp en comú amb la taula del formulari actual. Això fa possible establir una referència que no sigui ambigua.

Per als quadres combinats, hi ha d'haver una relació entre la taula del formulari i la taula que conté les dades que s'han de mostrar al quadre combinat.

Taula

Al camp Taula, seleccioneu la taula que conté el camp de dades el contingut del qual s'ha de mostrar al camp de control.

La taula donada aquí apareix a les Propietats del control com una expressió SQL al camp Continguts de la llista.