Galeria

Obre la Galeria de la barra lateral, on es poden seleccionar imatges i clips d'àudio per inserir-los en un document.

Podeu visualitzar els continguts de la Galeria només com a icones, o bé com a icones amb els títols i la informació dels camins corresponents.

Per a ampliar o reduir la visualització d'un objecte individual de la Galeria, feu doble clic a l'objecte o bé seleccioneu-lo i premeu la barra espaiadora.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Insert - Media - Clip Art Gallery or open Standard bar, click

Icona

Galeria

Themes are listed on the left side of the Gallery.Click a theme to view the objects associated with the theme.

To insert a Gallery object, select the object, and then drag it into the document.

Inserció d'objectes des de la Galeria

Còpia de gràfics des de la Galeria

Addició de gràfics a la Galeria

Addició d'un fitxer nou a la Galeria

Per a afegir un fitxer a la Galeria, feu clic amb el botó dret en un tema, trieu Propietats, feu clic a la pestanya Fitxers i, a continuació, feu clic a Afegeix. També podeu fer clic a un objecte del document actual i arrossegar-lo i deixar-lo anar a la finestra de la Galeria.

Tema nou

Adds a new theme to the Gallery and lets you choose the files to include in the theme.

Feu clic amb el botó dret a un tema de la Galeria per a accedir a les ordres següents:

Suprimeix

Suprimeix la selecció actual. Si se seleccionen múltiples objectes, se suprimiran tots. En la majoria de casos, apareix una pregunta de seguretat abans de suprimir els objectes.

Depenent del context, l'objecte se suprimeix físicament del portador de dades o se suprimeix la visualització de l'objecte.

Si trieu Suprimeix mentre esteu a la galeria, se suprimirà l'entrada des de la galeria, però no es tocarà el fitxer.

Canvia el nom

Permet canviar el nom a un objecte seleccionat. Després de seleccionar Canvia el nom se selecciona el nom i se'n pot introduir un de nou directament. Utilitzeu les tecles de fletxa per establir el cursor a l'inici o al final del nom per suprimir, afegir-lo a part del nom o reubicar-lo.

Actualitza

Actualitza la visualització a la finestra o a l'objecte seleccionat.

Propietats

El diàleg Propietats de (Tema) conté les pestanyes següents:

General

La pestanya General llista les propietats generals del tema actual.

Fitxers

Adds new files to the selected theme.

Insereix

Obre un submenú a la galeria on podeu triar entre Copia i Enllaça. O bé es copia l'objecte de la galeria seleccionat en el document o bé es crea un enllaç.

Icona d'avís

Si heu seleccionat un objecte al document, la inserció nova reemplaçarà l'objecte seleccionat.

Previsualitza

L'objecte seleccionat es visualitza a la galeria amb la mida màxima. Feu doble clic a la previsualització per tornar a la visualització normal de la galeria.