XML Filter

Opens the XML Filter Settings dialog, where you can create, edit, delete, and test filters to import and to export XML files.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Eines ▸ Paràmetres del filtre XML.

Quant als filtres XML

Icona de nota

Alguns filtres només estan disponibles com a components addicionals durant la instal·lació del LibreOffice. Per instal·lar un filtre opcional, executeu l'aplicació d'instal·lació del LibreOffice, seleccioneu "Modifica" i a la llista de mòduls seleccioneu el filtre que vulgueu instal·lar.

En aquesta secció de l'ajuda s'utilitza el terme filtre XML com a forma abreujada per referir-se a la forma més exacta filtre basat en XSLT.

Terme

Descripció

XML

Extensible Markup Language

XSL

Extensible Stylesheet Language

XSLT

Extensible Stylesheet Language Transformation. Els fitxers XSLT també s'anomenen fulls d'estil XSLT.

Icona de nota

El filtre d'exportació XHTML produeix fitxers en "XHTML 1.0 Strict" vàlids per als documents del Writer, el Calc, el Draw i l'Impress.

Llista de filtres

Seleccioneu un o més filtres, després feu clic a un dels botons.

Icona de nota

Alguns filtres només estan disponibles com a components addicionals durant la instal·lació del LibreOffice. Per instal·lar un filtre opcional, executeu l'aplicació d'instal·lació del LibreOffice, seleccioneu "Modifica" i a la llista de mòduls seleccioneu el filtre que vulgueu instal·lar.

Aquesta llista mostra el nom i el tipus de cada filtre instal·lat.

1. Feu clic a un filtre per seleccionar-lo.

2. Feu clic+maj o -clic per seleccionar diversos filtres.

3. Feu doble clic al nom d'un filtre per editar-lo.

Nou

Obre un quadre de diàleg amb el nom d'un filtre nou.

Edita

Obre un quadre de diàleg amb el nom del fitxer seleccionat.

Verifica els XSLT

Obre un quadre de diàleg amb el nom del fitxer seleccionat.

Suprimeix

Suprimeix el fitxer seleccionat una vegada accepteu realitzar l'acció.

Desa com a paquet

Mostra un diàleg Anomena i desa, que us permet desar el fitxer seleccionat com paquet de filtres XSLT (*.jar).

Obre el paquet

Mostra el diàleg Obre, que us permet obrir un filtre des d'un paquet de filtres XSLT (*.jar).

Ajuda

Mostra la pàgina d'ajuda per a aquest quadre de diàleg.

Tanca

Tanca el quadre de diàleg.