Macros

Us permet enregistrar o organitzar i editar macros.

Enregistra una macro

Enregistra una macro nova. Només és disponible si heu activat la funcionalitat d'enregistrament de macros a - LibreOffice - Advançat.

Executa una macro

Obre el diàleg Selector de macros, on podeu iniciar una macro.

Organitza les macros

Obre un submenú amb enllaços als diàlegs on podeu organitzar les macros i els scripts.

Signatura digital

Permet afegir signatures digitals a les macros i suprimir les signatures existents. També podeu utilitzar aquest diàleg per a veure certificats.

Organitza els diàlegs

Obre la pestanya Diàlegs de l'Organitzador de macros.

XML Filter

Opens the XML Filter Settings dialog, where you can create, edit, delete, and test filters to import and to export XML files.