Reemplaçament de color

Obre el diàleg Reemplaçament de color, que permet reemplaçar colors en mapes de bits i gràfics de metafitxers.

Podeu reemplaçar fins a quatre colors a la vegada.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Eines ▸ Reemplaçament de color (al LibreOffice Draw i al LibreOffice Impress)

Icona

Reemplaçament de color

Color del Reemplaçament de color

Mostra el color de la imatge seleccionada que es troba just sota la posició actual de la busca del ratolí. Aquesta característica només funciona si heu seleccionat l'eina Reemplaçament de color.

Reemplaça

Reemplaça els colors font seleccionats a la imatge actual amb els colors que indiqueu en els quadres Reemplaça per.

Colors

Llista els colors font i els colors de reemplaçament.

Casella de selecció Color font

Activeu aquesta casella de selecció per a reemplaçar el Color font actual amb el color que hàgiu indicat en el quadre Reemplaça per.

Color font

Mostra el color de la imatge seleccionada que vulgueu reemplaçar. Per definir el color font feu clic en aquest quadre, feu clic al Reemplaçament de color i, finalment, feu clic en un color de la imatge seleccionada.

Tolerància

Permet definir la tolerància per al reemplaçament d'un color font a la imatge font. Trieu valors baixos si voleu reemplaçar colors semblants al color que hàgiu seleccionat, o bé un valor alt si voleu reemplaçar un ventall de colors més ampli.

Reemplaça per

Mostra una llista dels colors de reemplaçament disponibles. Per a modificar la llista de colors actual, cancel·leu la selecció de la imatge, trieu Format ▸ Àrea i, a continuació, feu clic a la pestanya Colors.

Transparència

Reemplaça les àrees transparents de la imatge actual amb el color que seleccioneu.

Transparència

Seleccioneu el color que reemplaçarà les àrees transparents de la imatge actual.