Conversió del xinès

Converts the selected Chinese text from one Chinese writing system to the other. If no text is selected, the entire document is converted. You can only use this command if you enable Asian language support in - Language Settings - Languages.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Eines ▸ Llengua ▸ Conversió del xinès. Ha d'estar habilitada la compatibilitat amb les llengües asiàtiques.

Direcció de la conversió

Seleccioneu la direcció de la conversió.

De xinès tradicional a xinès simplificat

Converteix els caràcters del xinès tradicional als caràcters del xinès simplificat. Feu clic a D'acord per a convertir el text seleccionat. Si no heu seleccionat text, es convertirà tot el document.

De xinès simplificat a xinès tradicional

Converteix els caràcters del xinès simplificat als caràcters del xinès tradicional. Feu clic a D'acord per a convertir el text seleccionat. Si no heu seleccionat text, es convertirà tot el document.

Termes comuns

Els termes comuns són paraules que tenen el mateix significat en xinès tradicional i xinès simplificat però que s'escriuen amb caràcters diferents.

Tradueix els termes comuns

Converteix les paraules amb dos o més caràcters que hi hagi a llista de termes comuns. Una vegada comprovada la llista, la resta del text es convertirà caràcter per caràcter.

Edita els termes

Obre el diàleg Edita el diccionari, que us permet editar la llista de termes per a la conversió.