Alçada de la fila

Canvia l'alçada de la fila actual o de les files seleccionades.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Format - Rows - Height.

Obriu el menú contextual d'una capçalera de fila en una taula d'una base de dades oberta i trieu Alçada de la fila.

Alçada

Introduïu l'alçada de fila que vulgueu utilitzar.

Valor per defecte

Ajusta l'alçada de la fila a la mida segons la plantilla per defecte. El contingut existent pot ser que es mostri escapçat verticalment. L'alçada ja no augmentarà automàticament quan introduïu contingut d'una mida més gran.