Agrupa

Agrupa els objectes seleccionats per tal que els pugueu moure com si fossin un sol objecte.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Format ▸ Agrupa ▸ Agrupa (documents de text, fulls de càlcul).

Choose Shape - Group - Group (drawing documents).

Obriu el menú contextual i trieu Agrupa ▸ Agrupa (objectes amb formularis).

Icona

Agrupa

Les propietats dels objectes individuals es mantenen fins i tot després d'agrupar-los. Noteu que és possible incrustar grups, és a dir, incloure un grup dins d'un altre grup.