Text

Permet definir la disposició i les propietats d'ancoratge per al text de l'objecte de dibuix o de text seleccionat.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Format - - Text tab.

La posició del text és relativa a les vores de l'objecte de dibuix o de text.

Text

Ajusta l'amplada al text

Amplia l'amplada de l'objecte fins ajustar-lo a l'amplada del text, en cas que l'objecte sigui més petit que el text.

Ajusta l'alçada al text

Amplia l'alçada de l'objecte fins ajustar-lo a l'alçada del text, en cas que l'objecte sigui més petit que el text.

Ajusta al marc

Redimensiona el text perquè empleni tota l'àrea de l'objecte de dibuix o de text.

Ajusta a les vores

Adapta el flux del text perquè coincideixi amb les vores de l'objecte de dibuix seleccionat.

Ajusta el text a la forma

Ajusta el text que podeu afegir a una forma personalitzada fent-hi doble clic perquè càpiga dins d'aquesta forma.

Redimensiona la forma perquè s'ajusti al text

Redimensiona una forma personalitzada perquè s'ajusti al text que hàgiu introduït en aquesta forma després de fer-hi doble clic.

Distància a les vores

Us permet indicar la quantitat d'espai que voleu deixar entre les vores de l'objecte de dibuix o de text i les vores del text.

Esquerra

Introduïu la quantitat d'espai que vulgueu deixar entre la vora esquerra de l'objecte de dibuix o de text i la vora esquerra del text.

Dreta

Introduïu la quantitat d'espai que vulgueu deixar entre el límit dret de l'objecte de dibuix o de text i la vora dreta del text.

Superior

Introduïu la quantitat d'espai que vulgueu deixar entre la vora superior de l'objecte de dibuix o de text i la vora superior del text.

Inferior

Introduïu la quantitat d'espai que vulgueu deixar entre la vora inferior de l'objecte de dibuix o de text i la vora inferior del text.

Àncora de text

Us permet definir el tipus i la posició de l'àncora.

Camp gràfic

Feu clic a la posició on vulgueu col·locar l'àncora per al text.

Tota l'amplada

Ancora el text a tota l'amplada de l'objecte de dibuix o de text.