Fons

Definiu el color o el gràfic de fons.

You can specify the background for

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Format ▸ Paràgraf ▸ Fons.

Trieu la pestanya Format ▸ Caràcter ▸ Fons.

Trieu la pestanya Format ▸ Imatge ▸ Fons.

Trieu la pestanya Format ▸ Marc i objecte ▸ Propietats ▸ Àrea.

Trieu la pestanya Format ▸ Pàgina ▸ Fons.

Trieu el botó Format ▸ Pàgina ▸ Capçalera ▸ Més.

Trieu el botó Format ▸ Pàgina ▸ Peu de pàgina ▸ Més.

Trieu Visualitza ▸ Estils, obriu el menú contextual d'una entrada i trieu la pestanya Modifica/Nou ▸ Fons.

Trieu la pestanya Insereix/Edita ▸ Secció ▸ Fons

Definició de gràfics o de colors al fons de les pàgines (filigrana)

Com a

Seleccioneu el tipus de fons que voleu aplicar.

Utilització d'un color com a fons

Color del fons

Feu clic al color que voleu utilitzar com a fos. Per a suprimir el color de fons, feu clic a Sense emplenament.

Icona

Color de realçament

Icon Background color

Color de fons

Aplica el color realçat actual al fons d'una selecció de text. Si no se selecciona cap text, feu clic a la icona Realçament, seleccioneu el text que voleu realçar i tot seguit feu clic novament a la icona Realçament. Per canviar el color realçat, feu clic a la fletxa que apareix al costat de la icona Realçament, i tot seguit feu clic al color que voleu.

Camp de previsualització

Mostra una previsualització de la selecció actual.

Utilització d'un gràfic com a fons

Fitxer

Mostra informació sobre el fitxer gràfic.

Camp de visualització

Mostra el camí del fitxer gràfic.

Enllaç

Crea un enllaç entre el fitxer gràfic i el fitxer actual, o incrusta el gràfic al fitxer.

Previsualització

Mostra o amaga la previsualització del gràfic seleccionat.

Navega

Cerqueu el fitxer gràfic que voleu utilitzar com a fons i feu clic a Obre.

Tipus

Indiqueu com s'ha de mostrar el gràfic de fons.

Posició

Seleccioneu aquesta opció i, tot seguit, feu clic en un punt de la graella de posició.

Àrea

Estira el gràfic de manera que cobreixi tot el fons de l'objecte seleccionat.

Mosaic

Repeteix el gràfic de manera que cobreixi tot el fons de l'objecte seleccionat.

Camp de previsualització

Mostra una previsualització de la selecció actual.