Disposició asiàtica

Defineix les opcions de línies dobles per a les llengües asiàtiques. Seleccioneu els caràcters al text i, tot seguit, trieu aquesta ordre.

Només es pot accedir a aquestes ordres després d'habilitar la compatibilitat amb llengües asiàtiques a - Configuració de la llengua - Llengües.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Format ▸ Caràcter ▸ Disposició asiàtica

Choose View - Styles - open context menu of an entry and click Modify/New - Asian Layout tab.

Línies dobles activades

Defineix les opcions de línies dobles per al text seleccionat.

Escriu amb espaiat doble

Us permet escriure amb línies dobles a l'àrea que heu seleccionat al document actual.

Caràcters d'inclusió

Indiqueu els caràcters que han d'incloure l'àrea de línies dobles.

Caràcter inicial

Seleccioneu el caràcter que ha de definir el començament de l'àrea de línies dobles. Per triar un caràcter personalitzat, seleccioneu Altres caràcters.

Caràcter final

Seleccioneu el caràcter que ha de definir el final de l'àrea de línies dobles. Per triar un caràcter personalitzat, seleccioneu Altres caràcters.

Camp de previsualització

Mostra una previsualització de la selecció actual.