Indica la posició, l'escala, el gir i l'espaiat dels caràcters.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Format ▸ Caràcter ▸ Posició.

Choose View - Styles - open context menu of an entry and click Modify/New - Alignment tab.

Els canvis s'apliquen a la selecció actual, a tota la paraula que conté el cursor o al text nou que introduïu.

Posició

Definiu les opcions de subíndex o de superíndex d'un caràcter.

Superíndex

Redueix la mida de tipus de lletra del text seleccionat i col·loca el text a sobre de la línia de base.

Normal

Suprimeix la formatació de superíndex i subíndex.

Subíndex

Redueix la mida de tipus de lletra del text seleccionat i col·loca el text a sota de la línia de base.

Augment/disminució de

Introduïu el percentatge amb què voleu elevar o abaixar el text seleccionat en relació amb la línia de base. El valor "cent per cent" equival a l'alçada del tipus de lletra.

Mida de lletra relativa

Introduïu el valor pel que voleu reduir la mida de lletra al text seleccionat.

Automàtic

Defineix automàticament el valor amb què s'ha d'abaixar o elevar el text seleccionat en relació amb la línia de base.

Rotation/scaling

Escala l'amplada

Estira o comprimeix el text seleccionat perquè càpiga entre la línia de sobre el text i la línia de sota el text.

Espaiat

Indica l'espaiat entre cada caràcter.

Espaiat

Specifies the spacing between the characters of the selected text. Enter the amount by which you want to expand or condense the text in the spin button.

Icona de consell

To increase the spacing, set a positive value; to reduce it, set a negative value.

Ajustament de l'interlletratge

Ajusta automàticament l'espai entre els caràcters per a combinacions de caràcters específiques.

L'interlletratge només està disponible per a alguns tipus de lletra; a més, cal que la impressora admeti aquesta opció.

Camp de previsualització

Mostra una previsualització de la selecció actual.