Anomena i desa

Desa el document actual en una altra ubicació, o bé amb un nom de fitxer o un tipus de fitxer diferent.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Fitxer ▸ Anomena i desa.

LibreOffice uses the native file picker dialog of the window manager of your operating system for the Save as command.

Icona de nota

Per a desar un document com a plantilla, utilitzeu l'ordre Fitxer ▸ Plantilles ▸ Desa com a plantilla.

Nom del fitxer

Introduïu el nom o el camí del fitxer. També podeu introduir un URL

Tipus de fitxer

Seleccioneu el format de fitxer del document que voleu desar. A l'àrea de visualització només es mostren els fitxers d'aquest tipus. Per a obtenir una descripció dels tipus de fitxers, vegeu la secció Informació sobre els filtres d'importació i exportació.

D'oh! You found a bug (text/shared/01/ref_pdf_export.xhp#ref_pdf_export not found).

Formats de fitxer XML

Icona d'avís

Deseu sempre el document en un tipus de fitxer del LibreOffice abans de desar-lo en un tipus de fitxer extern. Quan exporteu a un tipus de fitxer extern, pot ser que algunes funcions de formatació es perdin.

Desa

Desa el fitxer.

Desa amb contrasenya

Protegeix el fitxer mitjançant una contrasenya que l'usuari ha d'introduir per poder obrir el fitxer.

Icona de nota

Només es poden desar amb contrasenya els documents que utilitzen el format XML del LibreOffice.

Encrypt with GPG key

Feu servir claus públiques de l'OpenPGP per a xifrar documents.

Edita els paràmetres del filtre

Permet definir les opcions de desament de fulls de càlcul per a determinats tipus de fitxers de dades.

Selecció

Només exporta els objectes gràfics seleccionats al LibreOffice Draw i Impress a un altre format. Si no s'activa aquesta casella, s'exporta tot el document.

Icona de nota

Si voleu exportar a qualsevol tipus de fitxer, s'exportarà tot el document.