Pàgina

Defineix l'orientació, els marges de la pàgina, el fons i altres opcions de disposició.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Pàgina ▸ Propietats

Canvi de l'emplenament de fons de la

Pàgina

Defineix l'orientació de la pàgina, els marges, el fons i altres opcions de disposició.

Fons

Defineix un fons per a una única pàgina o per a totes les pàgines del fitxer actiu.

Icona de consell

Per a canviar el fons de totes les pàgines del fitxer actiu, seleccioneu un fons, feu clic a D'acord i després feu clic a al diàleg Configuració de la pàgina.