Escriptura de text en línies múltiples

1. En prémer les tecles +Retorn s'insereix un salt de línia manual. Aquesta drecera funciona directament a la cel·la o en la línia d'entrada. Podeu ampliar la línia d'entrada a multilínia amb la fletxa avall o el botó de la dreta.

Si voleu que el text salti de manera automàtica a la vora dreta de la cel·la, feu el següent:

1. Seleccioneu les cel·les on voleu que el text salti a la vora dreta.

2. A Format ▸ Cel·les ▸ Alineació, activeu l'opció Ajustament automàtic del text i feu clic a D'acord.