Impressió de files o columnes a totes les pàgines

Si teniu un full molt gran que s'imprimirà en diverses pàgines, podeu establir quines files o columnes s'han de repetir a cada pàgina impresa.

Com a exemple, si voleu imprimir les dues primeres files del full i la primera columna (A) a totes les pàgines, feu el següent:

1. Trieu Format ▸ Àrees d'impressió ▸ Edita. Apareixerà el diàleg Edita les àrees d'impressió.

2. Feu clic a la icona que apareix a l'extrem dret de l'àrea Files per repetir.

El diàleg es redueix per tal que pugueu veure més espai del full.

3. Seleccioneu les dues primeres files. Per a aquest exemple, feu clic a la cel·la A1 i arrossegueu la busca fins la cel·la A2.

Al diàleg reduït veureu $1:$2. Ara les files 1 i 2 es poden repetir.

4. Feu clic a la icona que apareix a l'extrem dret de l'àrea Files per repetir. El diàleg es tornarà a restaurar.

5. Si també voleu que la columna A es repeteixi, feu clic a la icona de l'extrem dret de l'àrea Columnes per repetir.

6. Feu clic a la columna A (no a la capçalera de la columna).

7. Torneu a fer clic a la icona que apareix a l'extrem dret de l'àrea Columnes per repetir.

Icona de nota

Les files que cal repetir són files del full. Podeu definir les capçaleres i els peus de pàgina perquè s'imprimeixin a cada pàgina d'impressió de manera independent a Format ▸ Pàgina.