Creació de diagrames dinàmics

Seguiu aquest procediment per a crear un diagrama dinàmic:

1. Feu clic a dins de la taula dinàmica que voleu presentar al vostre diagrama.

2. Trieu Insereix ▸ Diagrama o feu clic en la icona d'Icona d'Insereix un diagramaInsereix un diagrama en la barra d'eines principals.

El LibreOffice Calc detecta automàticament la taula dinàmica i obre l'auxiliar de diagrames dinàmics.

1. Seleccioneu el tipus de diagrama per a les dades de l'auxiliar de diagrames.

Icona de nota

No s'activen les pàgines «Interval de dades» i «Sèrie de dades» de l'auxiliar de diagrames, perquè aquests paràmetres els controla la taula dinàmica.

1. Seleccioneu els Elements del diagrama del diagrama dinàmic en l'auxiliar.

2. Feu clic a D'acord per a tancar l'auxiliar i crear el diagrama dinàmic.

Obre un fitxer amb un exemple: