Cerca i reemplaçament al Calc

En els documents de full de càlcul podeu cercar paraules, fórmules i estils. Podeu navegar des d'un resultat al següent o podeu realçar totes les cel·les coincidents d'un sol cop i després aplicar-hi un altre format o reemplaçar el contingut de la cel·la per un altre contingut.

El diàleg Cerca i reemplaça

Les cel·les poden contenir tant text o nombres que s'hagin introduït directament com en un document de text com text o nombres que siguin resultat d'un càlcul. Per exemple, si una cel·la conté la fórmula =1+2, es mostra el resultat 3. Heu de decidir si voleu cercar per l'1 respecte al 2, o bé cercar el 3.

Cerca de fórmules o valors

En el diàleg Cerca i reemplaça podeu indicar si voleu cercar les parts d'una fórmula o bé els resultats d'un càlcul.

1. Trieu Edita ▸ Cerca i reemplaça per a obrir el diàleg Cerca i reemplaça.

2. Feu clic a Més opcions per a desplegar el diàleg.

3. Seleccioneu «Fórmules» o «Valors» en el quadre de llista Cerca a.

Amb «Fórmules» cercareu totes les parts de les fórmules.

Amb «Valors» cercareu els resultats dels càlculs.

Icona de nota

Podeu formatar el contingut de les cel·les de diverses maneres. Per exemple, podeu formatar un nombre com a moneda perquè es mostri amb un símbol de moneda. Tingueu en compte que veureu el símbol de moneda a la cel·la, però que no el podreu cercar.

Cerca de text

1. Trieu Edita ▸ Cerca i reemplaça per a obrir el diàleg Cerca i reemplaça.

2. Introduïu el text que vulgueu trobar al quadre de text Cerca.

3. Feu clic a Cerca el següent o bé a Cerca-ho tot.

Quan feu clic a Cerca el següent, el Calc seleccionarà la cel·la següent que contingui el text que esteu cercant. Podeu veure i editar el text, i després tornar a fer clic a Cerca per avançar a la cel·la següent.

1. Si heu tancat el diàleg, podeu prémer una combinació de tecles (+Maj+F) per cercar la cel·la següent sense tornar a obrir el diàleg.

2. Per defecte, el Calc cerca al full actual. Activeu la casella de selecció Tots els fulls per a estendre la cerca a tots els fulls del document.

Quan feu clic a Cerca-ho tot, el Calc seleccionarà totes les cel·les que continguin l'entrada que esteu cercant. A més, per exemple, podeu definir que totes les cel·les se cerquin en negreta o aplicar un estil de cel·la a totes les cel·les a la vegada.

El Navegador

1. Trieu Visualitza ▸ Navegador per a obrir la finestra del Navegador.

El Navegador és l'eina principal per cercar i seleccionar objectes.

Utilitzeu el Navegador per inserir objectes i enllaços dins del mateix document o d'altres documents oberts.