Assignació de formats per fórmula

Podeu afegir la funció ESTIL() a una fórmula que ja existeix en una cel·la. Per exemple, juntament amb la funció ACTUAL, podeu acolorir una cel·la en funció del seu valor. La fórmula =...+ESTIL(SI(ACTUAL()>3; "Vermell"; "Verd")) aplica l'estil de cel·la "vermell" a les cel·les si el valor és més gran que 3, i en cas contrari aplica l'estil de cel·la "verd".

Si voleu aplicar una fórmula a totes les cel·les d'una àrea seleccionada, podeu utilitzar el diàleg Cerca i reemplaça.

1. Seleccioneu totes les cel·les desitjades.

2. Seleccioneu l'ordre de menú Edita ▸ Cerca i reemplaça.

3. Per al terme de Cerca, introduïu: .*

".*" és una expressió regular que designa el contingut de la cel·la actual.

4. Introduïu la fórmula següent al camp Reemplaça: =&+ESTIL(SI(ACTUAL()>3;"Vermell";"Verd"))

El símbol «&» designa el contingut actual del camp Cerca. La línia ha de començar amb un signe d'igual, ja que es tracta d'una fórmula. S'assumeix que els estils de cel·la «Vermell» i «Verd» ja existeixen.

5. Activeu les caselles Expressions regulars i Només en la selecció. Feu clic a Cerca-ho tot.

Ara totes les cel·les amb continguts inclosos a la selecció estan realçades.

6. Feu clic a Obre.