Aplicació de la formatació automàtica a un interval de cel·les seleccionat

Podeu utilitzar la funció de formatació automàtica per aplicar ràpidament un format a un full o a un interval de cel·les seleccionat.

Aplicació de la formatació automàtica a un full o a un interval de cel·les seleccionat

1. Seleccioneu les cel·les, incloses les capçaleres de columna i de fila, que vulgueu formatar.

2. Trieu Format ▸ Estils de formatació automàtica.

3. Trieu quines propietats voleu incloure en una formatació automàtica.

4. Feu clic a D'acord.

El format s'aplicarà a l'interval de cel·les seleccionat.

Icona de nota

Si no veieu cap canvi en el color dels continguts de les cel·les, trieu Visualitza ▸ Realçament dels valors.

Per a definir una formatació automàtica per a fulls de càlcul o intervals

És possible definir una formatació automàtica nova que sigui disponible per a tots els fulls de càlcul i intervals.

1. Formateu un full o un interval.

2. Trieu Edita ▸ Selecciona-ho tot o seleccioneu l'interval formatat.

3. Trieu Format ▸ Estils de formatació automàtica.

4. Feu clic a Afegeix.

5. Introduïu un nom per al format en el quadre Nom del diàleg Afegeix una formatació automàtica.

6. Feu clic a D'acord.