Text a columnes

Obre el diàleg Text a Columnes, on podeu introduir els paràmetres per estendre els continguts de les cel·les seleccionades a cel·les múltiples.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Dades ▸ Text a columnes.

Per estendre els continguts de la cel·la a múltiples cel·les

Podeu estendre les cel·les que continguin valors separats per comes (CSV) a múltiples cel·les de la mateixa fila.

Per exemple, la cel·la A1 conté els valors separats per comes 1,2,3,4 i la cel·la A2 conté el text A,B,C,D.

1. Seleccioneu la cel·la o les cel·les que voleu estendre.

2. Trieu Dades ▸ Text a columnes.

Veureu el diàleg Text a columnes

3. Seleccioneu les opcions del separador. La previsualització mostra de quina manera els continguts actuals de la cel·la es transformen en múltiples cel·les.

Podeu seleccionar una amplada fixa i tot seguit fer clic al regle de la previsualització per establir les posicions del punt de ruptura de la cel·la.

Podeu seleccionar o introduir caràcters de separació per definir les posicions dels punts de ruptura. Els caràcters de separació s'eliminen dels continguts de la cel·la que s'obtenen com a resultat.

A l'exemple s'ha seleccionat la coma com a caràcter delimitador. Les cel·les A1 i A2 s'estendran a quatre columnes cadascuna. A1 conté 1, B1 conté 2 i així successivament.