1r, 2n, 3r grup

Indiqueu els paràmetres per a tres grups de subtotals. Cada pestanya té la mateixa disposició.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu les pestanyes Dades ▸ Subtotals ▸ 1r, 2n, 3r grup.

Per a inserir valors subtotals en una taula:

1. Assegureu-vos que les columnes de la taula tenen etiquetes.

2. Seleccioneu la taula o l'àrea de la taula de la qual voleu calcular els subtotals, i a continuació trieu Dades – Subtotals.

3. Al quadre Agrupa per, seleccioneu la columna a la qual voleu afegir els subtotals.

4. Al quadre Calcula els subtotals per a, seleccioneu les caselles de selecció per a les columnes que contenen els valors per als quals voleu calcular els subtotals.

5. En el quadre Utilitza la funció, seleccioneu la funció que voleu utilitzar per calcular els subtotals.

6. Feu clic a D'acord.

Agrupa per

Seleccioneu la columna de la qual voleu controlar el procés de càlcul del subtotal. Si els continguts de la columna seleccionada canvien, els subtotals es recalculen automàticament.

Calcula els subtotals per a

Seleccioneu les columnes que contenen els valors per als quals voleu calcular els subtotals.

Utilitza la funció

Seleccioneu la funció matemàtica que voleu utilitzar per calcular els subtotals.