Opcions

Mostra opcions addicionals del filtre.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu l'etiqueta Opcions a Dades ▸ Més filtres ▸ Filtre estàndard.

Trieu l'etiqueta Opcions a Dades ▸ Més filtres ▸ Filtre avançat.

Opcions

Distingeix entre majúscules i minúscules

Distingeix entre lletres majúscules i minúscules quan es filtren les dades.

L'interval conté etiquetes de columna

Inclou les etiquetes de columna a la primera fila d'un interval de cel·les.

Copia els resultats a

Seleccioneu la casella de selecció i tot seguit seleccioneu l'interval de cel·les on voleu visualitzar els resultats del filtre. També podeu seleccionar un interval amb nom de la llista.

Redueix / Augmenta

Feu clic a la icona Redueix per a reduir el diàleg a la mida del camp d'entrada. Llavors és més fàcil marcar la referència requerida en el full. Les icones es converteixen automàticament a la icona Augmenta. Feu-hi clic per a restaurar el diàleg a la seva mida original.

El diàleg es minimitza automàticament quan feu clic a un full amb el ratolí. Quan allibereu el botó, el diàleg es restaura i l'interval de referència definit amb el ratolí es realça al document amb un marc blau.

Icona

Redueix

Icona

Augmenta

Expressió regular

Us permet utilitzar comodins a la definició del filtre. Per veure una llista de les expressions regulars que admet el LibreOffice, feu clic aquí.

Si la casella de selecció Expressió regular està seleccionada, podreu utilitzar expressions regulars al camp Valor si el quadre de llista Condició està definit com a '=' IGUAL o '<>' DESIGUAL. Això també s'aplica a les cel·les respectives que definiu per a un filtre avançat.

Sense duplicats

Exclou les files duplicades a la llista de dades filtrades.

Conserva els criteris de filtre

Seleccioneu la casella de selecció Copia els resultats a... i indiqueu l'interval de destinació on voleu visualitzar les dades filtrades. Si s'activa aquesta casella, l'àrea de destinació segueix vinculada a l'interval d'origen. Heu d'haver definit l'interval d'origen a Dades ▸ Defineix l'interval com a interval de la base de dades. Després d'això, podeu tornar a aplicar el filtre definit en qualsevol moment de la manera següent: feu clic a l'interval d'origen i trieu Dades ▸ Actualitza l'interval.

Interval de dades

Mostra l'interval de cel·les o el nom de l'interval de cel·les que voleu filtrar.

Opcions

Feu clic a l'etiqueta Opcions per a ampliar el quadre de diàleg i mostrar més opcions. Feu-hi clic una altra vegada per a restaurar el diàleg.