Mostra el full

Mostra fulls que anteriorment estaven amagats amb l'ordre Amaga. Seleccioneu només un full per cridar l'ordre. El full actual sempre està seleccionat. Si està seleccionat un full que no sigui l'actual, el podreu desseleccionar prement mentre feu clic a la pestanya corresponent del full a la part inferior de la finestra.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Full ▸ Mostra el full.

Fulls amagats

Mostra una llista de tots els fulls amagats al full de càlcul. Per a mostrar un full específic, feu clic a l'entrada corresponent de la llista i confirmeu-la fent clic a D'acord.