Barra de fórmules

Mostra o amaga la barra de fórmules, que s'utilitza per introduir fórmules i editar-les. La barra de fórmules és l'eina més important quan es treballa amb fulls de càlcul.

Per a amagar la barra de fórmules, desactiveu l'element del menú.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Visualitza ▸ Barra de fórmules o Visualitza ▸ Barres d'eines ▸ Barra de fórmules.

Encara que la barra de fórmules estigui amagada, podeu editar les cel·les si activeu el mode d'edició amb F2. Després d'editar-les, premeu Retorn per a acceptar els canvis o premeu Esc per a descartar les entrades. Esc també s'utilitza per a sortir del mode d'edició.